Nytt «Stolpeløp» torsdag 7.1. kl 1825 i Maskinisten

Vi fortsetter det nye året, med nytt «Stolpeløp», i Langåsen Maskinisten på torsdag 7.jan med oppmøte kl 1825 på P-plassen i Maskinisten. Derfra jogger vi mot Vågøynes gård. Start er like før der gangveien krysser jernbanen.

Det er to løyper, en på 5,2 km og en kortere på 3,4 km. Vi har kopiert opp 30+10 kart, alle i A4-format. (3,4 km er felles med de 8 førstepostene i 5,2 km.) Mulighet for veivalg. Individuell start med litt mellomrom. Hver enkelt tar tida en bruker, trenger ikke absolutt å løpe fortest mulig, like viktig å trene på å lese kart underveis i fart. Alle bør være i mål til ca kl 1930.

Mål er lagt litt nærmere Vågøynes, enn start er. Alle bør ha hodelykt og refleksvest. Ta med kartplast i A4 format.Alle stolpene i LangåsenMaskinisten er utstyrt med refleksbånd, så de skal være synlige i kveldsmørket. Ingen stempling, kun oppsøke stolpene.

Det er meldt litt kaldere vær, så pigg under skoa anbefales.

Share

Comments are closed.