Kategoriarkiv: materiell

Postmateriell; «oppfordring fra Bamse»

Når vårsesongen er over med klubbmesterskapet 21. juni skal alt av lagets postmateriell umiddelbart bringes til Hammarlibua. Det gjelder både postbukker og løse postenheter (snorposter).

I løpet av sommeren vil det bli foretatt utskifting av eldre postenheter, supplering der det er «hull» i serier, montering av snorposter på bukker, reparasjoner osv slik at materiellet holder den standard som kreves for NM.

Se også etter om dere har postmateriell fra tidligere sesonger liggende å slenge i garasjen osv.

 

Bamse

 

Share

B&OIs postmateriell/koder

Skrevet av Bamse

B&OI orientering har tilgjengelig et begrenset antall postenheter som skal brukes av ulike grupper. Oversikten finner dere her, en underside i «LAGSHÅNDBOKA». Dette blir også slått opp i Hammarlibua.

De som skal lage løyper/treninger trenger disse opplysningene.

Husk Vågøyneskonvensjonen:

  • Postenheter for konkurransebruk bringes til bua i Hammarlia innen to dager etter løpet jfr Vågøneskonvensjonen av april 2008.
  • Brukere av postenheter til de øvrige 3 formålene (trening, rekruttering og skolesprint) avgjør sjøl hvor de vil oppbevare postenhetene mellom hver aktivitet.
  • For større løp som KM og NNM skal alle ovennevnte postenheter være tilgjengelige for løypeleggerne. Løypeleggerne har ansvaret for at postenhetene returneres til riktig formål etter avholdt løp.
  • Postenheter og leiebrikker som i løpet av sesongen ikke virker under bruk merkes ”defekt” og legges inn på ”kontoret” i Hammarlibua. (Siste test på tilgjengelig utstyr ble gjort november 2015.)
Share