«Corona-løp» 4 – Saltstraumen – 12. (og 13.) mai 2020

Koronatiltakene er lempet litt på, så nå blir det vanlig tidtakning og start mellom 18:00 og 19:00 på tirsdag som vanlig. Løypa ligger likevel ute tirsdag og onsdag også denne gangen (last ned kart under).

Arrangør Arild Skarvik Pettersen skriver: Etter en litt bratt start som førstegangsløypelegger er nå løypene i Saltstraumen klare. Standard opplegg med parkering ved kirka og start/mål ved andre stikryss/åpent område på vanlig vei inn i området, se bilde under.

Det er 4 løyper. B-løypa og den korte A-løypa er slått sammen til en 4.3 km.

  • N-løype på 1,2 km i 1:5000
  • C-løype på 1,9 km i 1:5000
  • B-løype på 4,3 km i 1:7500
  • A-løype på 6,1 km i 1:10000

Husk at det er forbudt å løpe på dyrket mark.

Fine forhold. Fritt for snø og flatt område og mye stier bør gi stor fart og gjorde at jeg strakk A-løypa litt. B-løypa bør være veldig grei, og med 1:7500 så er lesbarheten veldig god. N- og C-løyper er lagt “motsatt vei” og nybegynnere kan også løpe C-løypa hvis det blir for lite med N-løypa.

Jeg må til Tromsø på tirsdag så jeg kommer til å henge ut poster og gjøre alt klart på mandags kveld. Jeg har printet 20 A kart, 10 B kart, 5 C kart og 5 N kart til kassa. Det bør holde utifra kartbestilling til øvrige løp.

Share