Saltenkarusell 5-2020. Ospeneset/Hatten (Heggmoen)

Velkommen til Saltenkarusell i vakker natur tirsdag 2.juni. Arrangementet er endret fra tomannsstafett til Saltenkarusell.

De vanlige smittevernsreglene gjelder ennå. Hold avstand både før og etter løpet.

Arrangør har slitt litt med snø i deler av løypa og en del vannføring i bekker, men håper at alt er fint til tirsdag. Ospnesfjellet er en del av 10 på topp i år, så det kan hende det blir litt trangt med parkering. Kjør sammen.

De lengste løypene, spesielt de to A-løypene er litt kortere enn vanlig, men er nokså kuperte. Påmelding via eventor. Alle kartene er skrevet ut i 1:10000.

OBS-varsel. Gjelder de to A-løypene: De siste dagene har det kommet mye smelte- og regnvann i vannene, og bekkene som forbinder vannene er veldig store. Det skal likevel være mulig å passere der løypene nå går (gjelder de to A-løypene). På kartutsnittet ser dere utløpet av bekken mellom Klubbvatn og Innervatnet. Helt i utløpet ligger det en hytte, men der er det veldig vanskelig å ta seg over. Ca 50 meter lenger opp er det fullt mulig, men mandag formiddag vasset jeg med vann godt opp på lårene.

  • Kartene til de ulike løypene er lagt ved under. Dette er til utskrift for de som ikke skal løpe til vanlig tid (start fra 18:00 tirsdag).
  • Løypene henger ute til onsdag ettermiddag.
  • N: 2.0 km. Det var ikke så lett å lage en ok nybegynnerløype der, så det kan være greit for de helt ferskeste å snakke med noen voksne om et par poster på forhånd. Kart er lagt ved allerede nå. (Se under)

Flott og åpent terreng, mot Kistrandfjellene
Fra Hatten
Innervatnet
Innervatnet
Heggmotinden
Steigtinden
Klubbvatn. Mesteparten av isen er nok borte til tirsdag.

Share