Innbydelse til Nordland 3-dagers

Offisiell hjemmeside.

Innbydelse er nå lagt ut (pdf-fil): Innbydelse3dagers

Påmelding er også lagt ut i eventor.

Opplev Nordland på sitt aller vakreste i  juni med lyse netter og irrgrønne marker. Spennende terreng og vakre omgivelser fra begynnelse til slutt.  En unik sjanse til å oppleve god, gammel o-stemning der fokus er på terreng, løyper, kart og naturopplevelser.  Det første sprintløpet på fredagskvelden går i Fauske sentrum.  Det andre og tredje løpet går i  vakker klassisk nordnorsk fjellbjørkeskog i Sulitjelma ved innfallsport til Junkerdal nasjonalpark. På lørdagen er det langdistanse. Siste løpet på søndagen er mellomdistanse og går klassisk lettløpt nordnorsk terreng ved en av innfallsportene til Junkerdal nasjonalpark.Vakre omgivelser med Sulisbreen i bakgrunnen. Alle løpene er også KM for Nordland, så vi ønsker alle velkommen for å ta del i denne opplevelsen, høyne nivået og for at flere skal få anledning til å delta på disse spennende stedene. Arrangementet passer fint å kombinere med trening til NM-uke i 2016 på Fauske og i Bodø.

Share