Forhåndspåmelding tirsdagsløp sesongen 2015

eventorForhåndspåmelding til Saltensprint og Saltenkarusell skjer via Eventor (lenke øverst på siden). Vi ber flest mulig forhåndspåmelde påmeldingsfristen som er kvelden før løpet innen kl 22.00. Men det vil også være mulig å melde seg på direkte på samlingsplass. Fri starttid mellom 18.00 og 19.00.

Det tar deg 30 sekunder å melde deg på på denne måten, og for hver forhåndspåmelding så forenkles arrangøres arbeid under og spesielt etter løpet betraktelig. Dette arbeidet faller stort sett på personer i eller knyttet til Idrettsutvalget, som ellers også har mye annet arbeid. De er derfor svært takknemlige for alle forhåndspåmeldinger. I tillegg slipper du å stå i kø før start, noe som er spesielt gunstig nå på våren når været er skiftende og oppmøtet størst.

Hvis det er noen som ikke får dette til, ta kontakt med Marit Johnsen. Da får du sikkert raskt hjelp.

Direktelenker til de første løpene:

Share