Referat fra Styremøte 5 den 21.sept 2022, samt tilbud på VEIVALG

Referatet kan leses her

Magasinet VEIVALG, ønsker et tettere samarbeid med O-klubbene og har en avtale med Orienteringsforbundet som gir rabatt på abonnement til orientsklubbene. De ønsker derfor å tilby medlemmene i B&OI Orientering og andre o-klubber, deres magasinet Veivalg til en spesial- pris.
Tilbud års abonnement med 4 utgivelser av magasinet, og tilgang til alt innhold og alle digitale magasiner på nettsiden Kr. 399,- (kontra 560,- pr år som er veil. pris) Tilbudet gjelder både klubben og klubbmedlemmer som allerede er abonnenter (de får da redusert prisen sin) og nye som ønsker å bli abonnenter.
Vi legger derfor tilbudet ut på vår hjemmeside,med direkte link til veivalg@aboservice.no, slik at medlemmer som vil benytte seg av tilbudet kan sende sin medlemsinformasjon (navn, postadresse, tlf, e-post og klubb) på e-post til oss.KLUBBTILBUD

Share

Comments are closed.