Kategoriarkiv: Uncategorized

Høstsesongen avsluttet med nattløp i Rensåsparken

Forrige ukes regn og vind, var denne uken erstattet med klarvær og supre løpsforhold under den tradisjonelle avslutning av sesongen med nattløp i Rensåsparken. Håvard og Marius debuterte som løypeleggere og hadde laget fine løyper med mange poster. Her var det viktig å holde tunga rett i munnen.

Resultatene finnes her: Nattlop_-_Rensasen_Strekk

DSCF6029

Kø i påmeldingen hos Martin

DSCF6034

Løypelegger Marius klar til å sende Bjørn Tore ut

DSCF6037

Johanne og Lene før start i C-løypa

DSCF6038

To av Tverlandsrekuttene på vei ut fra post

Share

Resultater fra PRIO/Klubbmesterskap

NB! Resultatene oppdatert, da jeg ikke hadde fått med meg at årets tillegg for macro post feil skulle være 1:30.

Vi gratulerer Reidar Andersen som årets suverene klubbmester.

Den offisielle listen er kun basert på korrigerte måltider, dvs stempling på målpost pluss 1:30 i tillegg for de som har vært på feil macropost. Fasit for macroposter på de ulike løypevariantene er skrevet inn i bunnen av resultatlista. Hvis noen stusser på at måltid minus starttid ikke stemmer med anvendt brikketid, så skyldes det at start klokken ikke var synkronisert med målklokken.

Her er den offisielle listen:      Resultater Prio 2015

I tillegg legger jeg ut en strekktidsliste som også inneholder resultater for N og C-løypa. På denne har jeg ikke gitt noe tillegg for feil macropost i PRIO løypa.

PRI0-Klubbmesterskap_Strekk

Reidar Andersen, klubbmester 2015

Reidar Andersen, klubbmester 2015

Share

Nordland 3-dagers; løp 2 og 3 flyttet til Finneid

Informasjon fra nettsiden:

Løp 2 og 3 flyttes fra Sulitjelma til Finneid ved Fauske på grunn av store snømengder i terrenget og treg snøsmelting!

Snøsmeltingen i terrenget ved Sulitjelma har gått svært sakte denne våren og det er nesten 1 m snø i området ved arena. Det er usikkert om terrenget vil bli snøfritt i tide. Derfor har arrangøren bestemt å flytte løp 2 og 3 til Finneid, rett ved Fauske, nærmere bestemt kartet Finneidfjell. Den gode nyheten er at reserveterrenget er fantastisk bra og spennende! Svært krevende o-teknisk, fin bunn, og stedvis flott utsikt over Fauske og Skjerstadfjorden. Terrenget har mange fellestrekk med neste års NM-terreng. Som bevis på at dette ikke bare er prat, se kartutsnitt nedenfor. Det har bare vært et par mindre o-løp her de siste 30 årene så her er det ingen som har hjemmebane!
Share

Resultater Saltenkarusell 3 – Maskinisten (nå med bilder)

Her er resultatene fra kveldens Saltenkarusell. Denne gangen var det mye tull med tider og navn i nybegynnerløypa. Det stod flere navn på lista uten tid og brikken var heller ikke blant avlesningene på MTR. De som verken har tid på listen eller MTR, er ikke tatt med her.  De som har lest av har løpt ulike løyper, listen viser hvilke poster de har vært på og alle har fått godkjent.

Det er viktig å veilede rekruttene riktig med hensyn til avlesning av småsløyfene og N-løypa.

Saltenkarusell_3_2015_-_Maskinisten_Strekk

Bilder lagt til av Arne Kristian:

Share