Nordland 3-dagers; løp 2 og 3 flyttet til Finneid

Informasjon fra nettsiden:

Løp 2 og 3 flyttes fra Sulitjelma til Finneid ved Fauske på grunn av store snømengder i terrenget og treg snøsmelting!

Snøsmeltingen i terrenget ved Sulitjelma har gått svært sakte denne våren og det er nesten 1 m snø i området ved arena. Det er usikkert om terrenget vil bli snøfritt i tide. Derfor har arrangøren bestemt å flytte løp 2 og 3 til Finneid, rett ved Fauske, nærmere bestemt kartet Finneidfjell. Den gode nyheten er at reserveterrenget er fantastisk bra og spennende! Svært krevende o-teknisk, fin bunn, og stedvis flott utsikt over Fauske og Skjerstadfjorden. Terrenget har mange fellestrekk med neste års NM-terreng. Som bevis på at dette ikke bare er prat, se kartutsnitt nedenfor. Det har bare vært et par mindre o-løp her de siste 30 årene så her er det ingen som har hjemmebane!
Share