Døde EKT-brikker

postFlere av oss har i vår opplevd at EKT-brikkene våre ikke virker lengre, og får våre løp ødelagt. Det gjelder flere versjoner av brikken. Materialforvalter Bamse er i samtaler med Emit, og har også bestilt flere nye brikker.

Brikkene skal stort kunne vare i 10 år, men det finnes også brikker som har vart i 15 år. Andre brikker har kortere levetid. Det er litt tilfeldig, så det gjelder å følge med. Garantitiden er 5 år. Noen av brikkene vi har i klubben har begynt å dø relativt tidlig.

Marit Johnsen kommer med følgende tips: Ellers ser vi stadig at brikker dør ut. Husk å se om det blinker på startposten når dere nuller i startøyeblikket. Gjør det ikke det er brikken død. Når avleser viser et 2 tall på avlesning tyder det også på at brikken er død.

Så: sjekk brikken din. Virker den ikke lengre, ta kontakt med Bamse.

Share