Saltensprint nr. 2 – 2015: Grønnåsen skole

Skrevet av Morten Selnes

EDIT: Gratulerer med dagen (mandag) – og runddag – til løpsleder Morten Selnes. Vi er alle glade for det viktige arbeidet du gjør inn mot NM-uka neste år. Vi synes alle det er kjempeflott å arbeide sammen med deg.

FORHÅNDSPÅMELDING EVENTOR (Første løp hadde 40 forhåndspåmeldte, som er ny rekort. Men vi kan bli enda flere!)

Kartklipp Grønnåsen

Kartklipp Grønnåsen

Sprintløpet på Grønnåsen skole den 28. april er det 2. sprintløpet i Saltenkarusellen. Det blir nybegynnerløype og Råtassløype. A-løypa blir på ca 2,5 km og går i vekslende villastrøk med skogsterreng og mer åpent
terreng omkring skolen.

Løypelegger er Oda Furuholmen. Løpsleder er Morten Selnes. Start kl 18:00 fra Grønnåsen skole. Ta av mot nord fra RV80 i Grønnåsenkrysset. Husk påmelding på Eventor!

Share