Månedlige arkiver: september 2017

Nattløp Bodøsjøen 26.september

26.9 NATTLØP FELLESSTART BODØSJØEN SKOLE (OBS! løpet er flyttet fra Vatnlia)
Oppmøte 19.30 ved p-plassen på skolen
Fellesstart 20.00
A-løype 1,9 km – gaflet
C-løype 1,5 km – gaflet
Målestokk 1:3500
Husk hodelykt!
Terreng: Skog (mest) & skolegård
Påmelding Eventor innen mandag kveld
«Jakola Bodø!»: Opplev følelsen av å være førsteetappeløper på nattstafett! La deg ikke forvirre av andres hodelykter! Det blir fellesstart for begge løyper samtidig. C-løpere kan løpe to og to (evt. ha med voksen skygge).

Bodøsjøen er et trygt område å teste ut nattorientering i – umulig å løpe seg helt bort.

Hilsen Håkon & Elisabet

Share

TRENER 1-kurs Orientering i Bodø! 

TRENER 1-kurs Orientering i Bodø!
Datoer: 11-12. nov. 2017 & 10-11. mars 2018

Unik sjanse! B&OI & Tverlandet er vertskap når Norsk orientering holder kurs i Nordland! INNBYDELSE Trener 1 kurs Bodø (pdf)

Lær mer om miljøbygging i et klubbmiljø, om å lære bort orientering. Lær å planlegge og lede trening, løp & kreativ og artig o-aktivitet. Første steg i Trenerløypa i Norsk orientering!

Målgruppe: Utøvere over 16 år, foreldre & andre voksne. Jenter ? (og unge herremenn ?) samt foreldre til rekrutter (nye & kommende…?) oppfordres særskilt til å delta!

PÅMELDING i eventor.

Les mer på orientering.no.

Share

Resultater PRIO – Klubbmesterskap Arlia 12.september

Leif Magne ble årets klubbmester , men han måtte se 3 «fremmed løpere» foran seg i mål.

Her er offisiell resultatliste, som viser målgangstid og plassering i klubbmesterskapet:

Prio -Klubbmesterskap resultatliste

Her er resultatliste med faktisk anvendte tider for alle løpere. (N- og C- løypa er også her):

PriO-Klubbmesterskap_Strekk

 

 

Share

Klubbmesterskap/PRIO tirsdag 12.september med offisiell startliste

OFFISIELL STARTLISTE: startliste prio-løp 12.9.2017

Jo senere start jo bedre har du løpt i årets løp. De som starter først har derfor et forsprang på de andre. Stemmer Anders sine beregninger skal veldig mange komme i mål nesten samtidig. Dette pleier å være veldig spennende. I år er det ikke PRIO-post. Les mer om Per Rekkedal-indeksen her.

Samlingsplass er parkeringsplassen ved Arlia. Start er rett over veien langs skiløypa som går langs Frosktjern. Løypa er 3.1 km i varierende terreng. Vanskelighetsgraden er forsøkt holdt på et B-nivå, men med sikre holdepunkter både nært postene og på strekkene. Erfarne og gode C-løpere vil nok finne fram i løypa. Likevel kan det hende at gode løpere som vanligvis holder A-nivå kan finne noen gode snarveier. Førstemann/kvinne til mål vinner.

Det tilbys også N- og C-løype for de som ikke vil eller kan delta på klubbmesterskapet. C-løypa er noe kortere enn vanlig, bare 1.3 km. N-løypa er 1.2 km, men betydelig lettere. Den siste posten og innløpet er felles for alle løypene. Alle løypene må også krysse Soløyvannsveien, så her må alle være forsiktige når de passerer.

Myrene er ganske våte og tunge, og skogsbunnen viser tydelige tegn på at det er sent på sommeren / tidlig høst. Mange steder er det mye beregner og høyt gress. Andre steder er løpbarheten god. Stemningsbilder fra skogen under:

Share