Klubbmesterskap/PRIO tirsdag 12.september med offisiell startliste

OFFISIELL STARTLISTE: startliste prio-løp 12.9.2017

Jo senere start jo bedre har du løpt i årets løp. De som starter først har derfor et forsprang på de andre. Stemmer Anders sine beregninger skal veldig mange komme i mål nesten samtidig. Dette pleier å være veldig spennende. I år er det ikke PRIO-post. Les mer om Per Rekkedal-indeksen her.

Samlingsplass er parkeringsplassen ved Arlia. Start er rett over veien langs skiløypa som går langs Frosktjern. Løypa er 3.1 km i varierende terreng. Vanskelighetsgraden er forsøkt holdt på et B-nivå, men med sikre holdepunkter både nært postene og på strekkene. Erfarne og gode C-løpere vil nok finne fram i løypa. Likevel kan det hende at gode løpere som vanligvis holder A-nivå kan finne noen gode snarveier. Førstemann/kvinne til mål vinner.

Det tilbys også N- og C-løype for de som ikke vil eller kan delta på klubbmesterskapet. C-løypa er noe kortere enn vanlig, bare 1.3 km. N-løypa er 1.2 km, men betydelig lettere. Den siste posten og innløpet er felles for alle løypene. Alle løypene må også krysse Soløyvannsveien, så her må alle være forsiktige når de passerer.

Myrene er ganske våte og tunge, og skogsbunnen viser tydelige tegn på at det er sent på sommeren / tidlig høst. Mange steder er det mye beregner og høyt gress. Andre steder er løpbarheten god. Stemningsbilder fra skogen under:

Share