LOGO til NM 2024 i Sprintorientering

Tiden er kommet for å utforme en logo til NM 2024 i Sprintorientering. Hovedkomiteen har hatt møte med kommunikasjons- og markedsansvarlig for profileringen av Bodø som Europerisk kulturhovedstad i 2024 og klubben har fått tillatelse til å benytte deres logo og visuelle identitetsom del av ny logo for NM 2024 i Sprintorientering. Vi inviterer derfor kreative personer i klubben til å lage forslag til en logo for NM 2024 i Sprintorientering. Vi kan love både heder, ære og en liten gave til de som lager og sender et logoforslag til hovedkomiteen før jul! Nedenfor finnes litt mer nyttig info tilknyttet bruk av Bodø 2024 logoen.

Da vi arrangerete NM uka i 2016 fikk vi laget en logo av elevbredrift ved Bodin videregående skole og som så slik ut:

Profileringshåndboka til Bodø 2024 som Europeisk kulturhovedstad, kan leses her

Share