Stolpejakten 2022 er (snart) over for i år

Og alle stolpene i Bodø sentrum, Øvre Hunstad, Skjerstad, Valnesfjord, Ausvika/Geitvågen, Sulitjelma og på Mjelle er nå tatt inn. På Landegode og i Helligvær vil lokale samarbeidsparter sørge for inntaking. På Fauske er det fortsatt mulig å gå på stolpejakt og sanke besøkspoeng. Der vil stolpene bli tatt inn etter den 15.11.

Rapportsystemet forteller om 4270 digitalt registerte brukere. Den eldste på 93 år, og med en markert aldersfordelingstopp blant 17 åringer (med smarttelefon.) Gj.snitt er 32 stolpebesøk..

Antall stolpejegere per kart; Bodø og Hunstad 3356, Fauske sentrum 1045, Ausvika/Geitvågen 425, Skjerstad 377, Mjelle 333, Valnesfjord 327, Sulis 153 og Landegode/Helligvær 128. Brukertallene for Sulis er imponerende ettersom vi der først kom i gang med opplegget i august.

Tallene har ikke med de som benytter den manuelle registreringsmetoden og barnahager/elevere/skoler som har benyttet opplegget, men i forhold til toppåret i 2021 så er det nok en 20% nedgang innenfor brukergrupene som har benyttet de digitale registreringsmuligheter.

Klubben kan glede seg over godt salg av kart. Vi solgte 722 stolpejaktkart på nordsia.

Share