Saltenkarusell 4 26. mai kl 18 – Bueskytterbanen

FORHÅNDSPÅMELDING i Eventor.

Løpsleder Frode har sent følgende info:
Da er det klart for Saltenkarusell 4 på kartet Arlia. Arena blir på den lille parkeringsplassen ved Bueskytterbanen. Det betyr at det er dårlig med parkering i umiddelbar nærhet. Nærmeste parkering blir da enten den store parkeringsplassen ved hoppbakken i Arlia eller ved Breiva, se vedlagte bilde. Det er ca 1 km å gå til arena fra hver av disse parkeringsmulighetene. Sykkel kan være et praktisk og miljøvennlig alternativ til bil.

PM bueskyttebanen

Det opplyses også at Bueskytterne har trening og kurs på tirsdager fra kl 17 30.

Som vanlig oppfordrer vi til forhåndspåmelding gjennom Eventor. Det forenkler arbeidet med produksjon av løpsresultatene. Melder du på via Eventor bidrar du altså til at vi fortsatt kan yte god service og offentliggjøre resultatene samme kveld som løpet.

Share

Comments are closed.