Trening torsdag 21.mai: Vatnlia

Det arrangeres mange torsdagstreninger. Oversikten finnes i menyen over Sesongplan – Treninger. Etter hvert vil vi legge dem inn i google-kalenderen slik at de også kommer opp i «aktiviteter neste 14 dager». Inntil videre blir treningene annonsert på facebook-gruppa.

Om førstkommende trening skriver Marit:

Husk o-trening for 10 år og eldre i morgen torsdag kl 18.30 i Vatnlia. For de yngste blir det 3 sløyfer med c-nivå, så er det en løype på 2,7 km og den lengste blir 3,7 med en del hvitlagte områder for å fokuserer på kompass og retning før Pinseløpene på Hedmarken.

Vi ønsker oppmøte av både unge og voksne.
Si fra om du kommer, så vi får printet rett antall kart.

DSC_1343

 

Bildet har ikke noe med Vatnlia å gjøre. Det er tatt i 2008 på et sommerløp i Valnesfjord.

 

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.