Årsmøtet mandag 22.2. kl 1830 i B&OIs klubbhus i Tennisveien

Med de nye smittevernreglene som kom i dag, så er det plass til 20 personer med innbyrdes avstand på min 1 meter som vist på bildet. Vi kommer likevel til å benytte Teams slik at de som ikke vil delta fysisk, kan delta digitalt.

Her er linken til møtet

Du er invitert til å bli med i et Microsoft Teams-møte

Tittel: Årsmøte B&OI orientering mandag 22.2.2021 kl 1830

Bli med på datamaskinen eller mobilappen
Klikk her for å bli med i møtet

Ber om tilbakemelding via sms til 91320665 eller e-post til leifmag@online.no om du ønsker å delta via Teams senest søndag 21.2. Alle årsmøtedokumenter, inkl valg-komiteens innstilling, er lagt ut på klubbens hjemmeside (og FB ruppe). Vi ønsker også melding om behov for papirkopi av saks-dokumenter.

Share

Comments are closed.