Påmelding, reise og overnatting NNM 2020 i Sørreisa, 21.-23.aug.2020

Det er nå en måned til Nord Norsk Mesterskap avholdes i Sørreisa. Det kommer til å bli en flott opplevelse. I terrenget der» kan man springe med tøfler», i flg en tidligere landslagsløper som deltok i MG i 1995. Nå er tida inne for å melde seg på, slik at vi kan koordinere reise og opphold. Påmeldingsfristen er fredag 7.august, men flott om dere som skal, melder dere på nå.

Jeg har foreløpig reservert 13 sengeplasser på Krokstadtunet camping, fordelt på en stor hytte med 8 plsser, lita hytta med 3 plasser og ett rom med plass for to. I tillegg er det plass for både campingbil, bobil og telt der. Andre overnattingsmulighter finnes også, men Krokstadtunet ligger sentralt. Det er ingen tilbud om overnatting i skoler eller lignende i år.

Reisen til Sørreisa blir nok med privatbiler, og det vil være flott om vi også kunne få tilbake-melding fra de som kan kjøre slik at transporten kan koordineres. Avreise på fredag 21.8. på morgenen, og retur på søndags kveld.

Klubbens mål må være å stille med med flest deltakere i NNM 2020!

Sørreisa OL fyller 50 år i år, og de er kjent som en klubb som har kvalitet på kart og terreng og løypelegging. Tidligere kart over hele eller deler av løpsområdene, Brekka og Vindingselv, finnes på nettstedet til klubben http://www.sorreisa-olag.no/nnm-2020/

Share

Comments are closed.