B&OI orientering klarte ikke velge nytt styre

B&OI orientering holdt mandag 29.januar årsmøte. Vi er nå i en litt kritisk situasjon når det gjelder sentrale verv, men det var et årsmøte med mye godt engasjement.

Valgkomiteen hadde i år en svært utfordrende jobb.

Valgkomiteens arbeid har i år vært svært utfordrende. Mangeårig kasserer Frode Ikdahl og mangeårig leder Torkel Irgens ønsket å gå av og erstattes. De har i mange år jobbet svært godt og tatt o-gruppa noen skritt videre på mange områder. Begge var feks svært sentrale i planleggingen og gjennomføringen av NM 2016.

Dessverre har det ikke lykkes valgkomiteen å finne noen som ønsket å erstatte Torkel og Frode, som i realiteten betyr at vi nå står uten leder og kasserer. Som Torkel sa både under og etter møtet så var det ikke helt slik han ønsket at «dette skulle bli». Websjefen er enig, årsmøtet i år skulle blitt avsluttet med trampeklapp og en stor bukett blomster til Torkel. Men nå er altså situasjonen blitt slik, men siden verken Torkel eller Frode ønsket å sette klubben i en slik situasjon så sa de seg begge villige til å fortsette et par måneder til fram til et ekstraordinært årsmøte før påske. Innen den tid må styret sammen med valgkomiteen og de ulike utvalgene komme til en løsning som får klubben ut av denne situasjonen.

Utskiftninger i Tur-O-utvalget var mer vellykket. Per Dalhaug og Lisbeth Lunde ble erstattet av Jan Prytz, og etterhvert også Torkel Irgens (etter ekstraordinært årsmøte).

Bildet under viser leder Torkel Irgens som takker Per Dalhaug og Frode Ikdahl for lang og god tjeneste i klubben.

Per og Frode får gode ord fra Torkel.

 

 

 

Share