Redesign B&OI orienterings hjemmeside

Den gamle nettløsningen er utdatert.

Den gamle nettløsningen er utdatert.

Velkommen til vår nye hjemmeside. Den har nå erstattet den gamle siden. Denne nye siden skal inneholde alt det gamle, men vil få en del nye «features».

Nettsiden er altså ikke ferdig ennå, og vil gradvis bygges opp over litt tid. Nye ting er først og fremst et mer moderne utseende. Den er mye lettere å vedlikeholde, og design og struktur kan raskt endres etter ønsket behov (også etter lansering). Menystrukturen er noe andreledes nå enn den var tidligere, og jeg vil no endre og flytte ting mellom menyene før jeg er fornøyd.

I kolonnen til høyre, under logo for NM 2016 ligger feks en kalender som skal inneholde det som skal skje i tiden framover. Den er knyttet til B&OIs google-konto som har en kalender som er veldig lett å legge inn arrangementer i. Under kalenderen finnes også en facebook-feed som viser fb-gruppas 3 siste innlegg. Dette gjør at man ikke behøver være aktiv på facebook for å få med seg det som skjer. Både kalenderen og fb-feeden oppdateres automatisk.

Share