Fellesstart / 1m-stafett 22.juni: Mjønes

På førstkommende tirsdag blir det treningsløp på nytt kart «Kamelheia» på Mjønes. Kartet er basert på laserdata og fra flyfoto, men det er også gjort en runde med synfaring rundt postene og på den delen av kartet som skal brukes i løpet.

Løpet arrangeres som fellesstart med gafling for A- og B-løypa, med fellesstart 18:15. Prøv å være klar til å starte da! 

FORHÅNDSPÅMELDING

N- og C-løypa har som vanlig fri start mellom 18:00 og 19:00. Det kan bli kø ved registrering og brikkeavlesning så hold god avstand. A, B og C-løypa har «kartbytte» halvveis, men begge kartene er på det samme arket. Merk at posten ved kartbytte er på begge kartutsnittene, så det blir ett ekstra postnummer i postbeskrivelsen. Det er 1:7500 skala på disse løypene og 1:5000 på N-løypa.

Løypelengder: A: 3,7 km, B: 2,7 km, C: 2,0 km, N: 1,2 km

Terrenget består av åpent fjellterreng med mye svaberg, noen partier med tettere skog og noen åpne områder med lyng og myr.

LES DETTE: Det er begrenset med parkering i området, så vi oppfordrer til mest mulig samkjøring. Det er en parkeringsplass nord for arena der det kan være plass til 10-12 biler hvis man parkerer tett. I tillegg har vi fått lov til å parkere ved Mjønesveien 132 (se kartutsnitt under). Der kan vi stå på gresset foran låven på nordsiden av vegen. Hun mente også at det kan være mulig å stå i vegkanten på nordsiden, og hvis det blir fullt de andre plassene kan vi stå ved huset. Vis hensyn og parker slik at det er mulig å passere for utrykningskjøretøy og andre biler.

Mjønes. Fantastisk «nytt» terreng
Parkering og arena
Kartutsnitt
Kartutsnitt
Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.