«Corona-løp» 1 – Ausvika – 21. og 22. april 2020

Da er vi endelig klar for å starte o-sesongen på barmark! 🏃‍♂️

Årets tirsdagsløp kommer, som mye annet, ikke til å bli gjennomført som normalt, i alle fall ikke med det første.

Styret og Idrettsutvalget har laget et felles infoskriv om den nye løpsformen samt noen enkle smitteværnregler som alle deltagere må sette seg inn i. Vi håper alle leser godt igjennom dette før dere setter ut i skogen! 😀

Infoskriv/smittevernregler:

Årets første «løp»/trening arrangeres i Ausvika. Postene henger ute fra i morgen, tirsdag, klokken 18:00 og ut onsdag. Det er fri start og Livelox som tidtaking. Parkering og start/mål er på den store parkeringen i Ausvika. Alle som har mulighet skal printe kart på egenhand.

Påmelding foregår som normalt i Eventor, men for å se treningen må man endre kategori til «alle løp» i terminlisten (se fremgangsmåte i infoskrivet).

Lenke direkte til Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12899

De som ikke har mulighet til å printe kart på egen hand velger dette som et tilvalg i påmeldingen på Eventor (se forklaring i infoskrivet). Hvor jeg legger postkassen med kart deler jeg i kommentarfeltet på klubbens facebook-side ila. morgendagen (tirsdag).

Kartene kan lastes ned via denne lenken: https://www.dropbox.com/sh/24wak2b7yqv5v2q/AADpxNlMuCU9DPKFrK49xMZ2a?dl=0

Jeg håper at alle får en fin økt, at dere har det bra i denne spesielle tiden og at det ikke blir så alt for lenge til vi igjen kan møtes i skogen! 🌳

Share