Bli med på Stolpejakten 2020 i Bodø

Stolpejakten går ut på å finne 50 poster sentralt plassert i Bodø sentrum, ved Bodøsjøen og på Mørkved, ved hjelp av kart.

Stolpejakten pågår fra 5. april til 15. oktober 2020. Det er et gratis tilbud for alle å gå på stolpejakt i sentrum, ved Bodøsjøen og på Mørkevd.

Hver stolpe er merket med et tall, en farge og en postkode i form av en bokstavkode, samt med QR-kode for deg som vil bruke smarttelefon til å registrere stolpene. Fargene angir vanskelighetsgradene på stolpene.

Last ned Stolpejakten-appen gratis fra AppStore eller GooglePlay til din smarttelefon, og ta med deg mobilen og kartet ut på stolpejakt. Skann QR-kodene på stolpene du finner med appen på din mobil. Stolper registrert med appen, synkroniseres med hjemmesiden neste gang enheten er koblet til Internett. Så enkelt!

Kartbrosjyrer er tilgjengelig i postkasse merket med Stolpejakten ved B&OI orienterings materiallagerbu ved Hammarlia, like ved Hunstad barneskole. De som ønsker det, kan inntil videre hente kartbrosjyre for Stolpejakten i Bodø 2020. Den innholder gratiskart som viser hvor stolpene er plassert.

Kartbrosjyren for Stolpejakten 2020 i Bodø, vil også snart kunne hentes på Stormen bibliotek. Den kan du ta med deg ut på stolpejakt for å finne stolpene, de er avmerket på kartene i brosjyren, og så notere bokstavkodene på stolpene. Gå så inn på www.stolpejakten.no når du kommer hjem, og registrer de kodene du har samlet.

De som deltar i Stolpejakten 2020 i Bodø, skal overholde myndighetens pålegg om smittevern. Det er berøringsfri stolpepostregistrering som gjøres ved å bruke Stolpejakten-appen eller ved å notere bokstavkoden. Det er den emkeltes plikt å unngå mulig smittespredning og holde avstand.

Det er også mulig å ta med deg kartet ut på stolpejakt, og noter bokstav-kodene på stolpene du finner i tabellen ved postbeskrivelsene. Send så inn arket med stolpekoder innen 20.oktober til B&OI orientering, Postboks 251, 8001 Bodø, så registrerer vi deltakelse, og du kan bli med i trekningen hvis du har tatt alle stolpene.

Alle som har tatt alle stolpene er med i trekning av premie dersom deltakeravgift på kr 100 er innbetalt til kontonr 0530.41.86862 eller via Vipps 24426 merket «Stolpejakten 2020». Premieutdeling, felles med Tur-O, blir fredag 6.november kl 18 i Mørkvedhallen.

Stolpejakten i Bodø håper vi skal gi deg lyst til å fortsette med postjakt i Bodømarka! Da kan du fortsette med Tur-orientering. Noen tur-orienteringskart kan du kjøpe via Stolpejakten appen.

Tur-orienteringen starter opp ca. 10. mai, og du kan også kjøpe hele tur-o-opplegg på annonserte salgssteder.

Dersom du oppdager feil eller mangler ved stolper, så vennligst meld fra til en av kontaktpersoner i B&OI orientering på tlf.: 90665445/91320665

Stolpejakten er støttet av:

Share

Comments are closed.