Sørlandsgaloppen «JWOC-Tour»

2015jWCGode B&OI-venner. Vi har fått denne hyggelige o-hilsen fra våre o-venner i Telemark.
Vi har booket 20 plasser på Rauland skule, og allerde er fam Bø/Kongsbakk, Kalvig/Skogan, og Irgens + Oda påmeldt. Forsatt ledige plasser, og forsatt mulig å melde seg på til årets sørlandsgalopp. Dette blir gøy!

Kjære o-venner!
4.-10. juli går jr. VM i orientering i Norge for første gang. Vi har valgt naturskjønne Rauland som arena for mesterskapet, og inviterer hele o-Norge til å delta i publikumsløpene som går parallelt med JWOC-konkurransene. Samtidig markerer vi at det er 50 år siden Sørlandsgaloppen så dagens lys, i 1965 gikk de to første løpene i Høydalsmo og Rauland! Er det noen i din klubb som deltok i konkurransene i 1965, så inviter de med på SG-2015!

Blir med på årets o-begivenhet her hjemme. Det er allerede over 1400 påmeldte deltakere som vil heie fram de norske juniorløperne til gode plasseringer på hjemmebane. Spre budskapet i hele klubben!
Ordinær påmeldingsfrist er 15. juni kl 23:59. Etteranmeldingsfrist 29. juni kl 23:59. Etter dette er det tilbud om direkteløyper hver dag.
http://eventor.orientering.no/Events/Show/4735

Husk også JWOC Open Sprint søndag 5. juli og test sprintløypene i JWOC rett etter medaljeseremonien:
http://eventor.orientering.no/Events/Show/4802

Mer informasjon og innbydelse finnes på:
http://porsgrunnol.no/jwoctour2015

Se også vår Facebook-side:
https://www.facebook.com/jwoc2015?ref=aymt_homepage_panel

Trenger din klubb hjelp til å finne overnatting i området? Det er fremdeles en rekke tilbud i området. Vi har laget en oversikt over ulike alternativer, og oppdaterer denne jevnlig med status og nye tilbud:
http://porsgrunnol.no/jwoctour2015/?page_id=166

Vi kan også kontaktes på booking@jwoc2015.org.

Bli med på o-festen til fjells i sommer og hei fram de norske juniorløperne til medaljer!

Besøk også området hvor tungtvannsaksjonen fant sted, bestig Gaustadtoppen eller opplev Telemarkskanalen! Sommer, ferie og o-løp midt i Sør-Norge!

Velkommen til fjells!

o-hilsen
Dag Ausen
——————————————
JWOC 2015
Dag Ausen
Leder hovedkomiteen
www.jwoc2015.org
info@jwoc2015.org
mobil: 930 59 316

Share