Saltenkarusell 8 – Festvåg 3.august

Tirsdag 3. august er det klart for høstsesongens første Saltenkarusell på Festvågkartet. Start mellom 1800 og 1900.

Løypelegger Asgeir Jordbru og løpsleder Jan Prytz ønsker velkommen.

Løypelengder: 6,8 km A, 4,9 km A, 3,0 km B, 1,9 km C og 1,3 km N.

Forhåndspåmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14803

Samlingsplass og mål er ved utløpet av Svartvatnet (se vedlagt kart). Ca. 400 m å gå til start for alle løyper nordover langs riksveien. (se kart). Parkering: Det er begrenset med parkeringsplass i området. Vi må bruke de samme plassene som benyttes av turgåere til Finnkonnakken, eventuelt plasser lengre sør. Parkeringsplasser er markert i kart. (Mer tekst under bildet).

Hvis du ikke benytter de parkeringslommene som er i området, men parkerer langs veien så må du benytte en plass der du kan parkere hele bilen utenfor asfaltkanten så ikke trafikken hindres. Det oppfordres til mest mulig samkjøring, bruk munnbind om nødvendig. Passering av vei: A og B løypene vil underveis i løpet passere veien og samlingsplass. Husk å se seg deg godt om før veien krysses. Målgang for N og C løyper vil skje på motsatt side av veien for samlingsplass. Løperne er dermed ferdig med løpet før veien krysses. Velkommen til en flott runde i Festvågmarka!!Husk påmelding i eventor, så letter du jobben for resultatservice, og vi vet hvor mange kart vi trenger å trykke. https://eventor.orientering.no/Events/Show/14803

Share