Saltenkarusell 7-21: Fridalen/Valnesfjord HSS

Løpet har status «lang», så det blir litt/marginalt lengre løyper enn vanlig.

Leif Magne skriver:

Mange poster i åpne del av terrenget i Øvre Valnesfjord ble satt ut i dag (fredag). God utsikt og kun få partier med undervegetasjon. Mulighet for løping på bergrabber, i (våte?) myrer og på stier. Laveste punkt på 160 moh og høyest på 290 moh i de lengste løypene. Vel møtt til o-løp ved Valnesfjord helsesportsenter på tirsdag 29.6. Husk påmelding på Eventor.

Siste Saltenkarusell før sommerferien arrangeres i terrenget omkring Valnesfjord Helsesportsenter tirsdag 29. juni. Start mellom kl 18-19. For de som kommer fra Bodø, er det enklest å av fra Rv80 og ta veien fra Nordvika over Bringsli opp til Helsesportsenteret. Det blir parkering, oppmøte og registrering ved parkeringsplassen like etter avkjørselen til Helsesportsenteret. 50 m fra P-plass til arena. Start ved brua over elva rett vest for Helsesportsenteret ca 300 meter fra parkering/arena.Kart;1:7500/1:10.000

Det blir A, B, C og N – løyper; A lang 6,5 km, A mellom 4,5 km, B 3 km, C 2,5 km og N 1,8 km

Fine løpsforhold med åpne myrer, lyngheier og åpen skog. Enkelte partier med tettere vegitasjon.Vi ber om at alle registrerer seg i EVENTOR innen mandag 28. juni kl 22. Vi oppfordrer til samkjøring.

Løpsleder Morten Selnes, tlf: 90102326
Løypelegger Leif Magne Eggestad

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.