Saltensprint – 2-2021: Bodøsjøen

Start mellom 18:00 og 19:00.

Det kommer oppdatering når arranger kommer med informasjon. Kartet er området fra Bodøsjøen borettslag og Friluftsmuseet, med Bodøsjøen skole sentralt. Starten er ved museet.

A-, C- og N-løype. Målestokk for A- og C-løypa er 1:2500 og 1:1500 for N-løypa. Løypelengder er N: 1,0 km, C: 1,5 km og A: 2,6 km. Parkering og registrering er tegnet inn på bildet.

Parkering og start

Forhåndspåmelding i Eventor (viktig).

Påmeldingfristen er mandag kl 22.00. Fri start mellom 18 og 19.

Viktig: klubbens smittevernsregler for deltakere og arrangør:

Les også følgende oppfordring fra idrettsutvalget:

Her kommer en liten smitteoppdatering! Nå som vi har fått mildere smitterestriksjoner er vi klare fore å starte o-sesongen 2021 for fullt! Vi krysser fingrene for å kunne arrangere både saltenkarusell og torsdagstreninger hver uke frem til sommeren. Mer info om neste ukes løp og trening kommer. Og en liten påminnelse! Vi er heldige som har muligheten til å kunne invitere alle våre medlemmer på løp og treninger. Det gjør det ekstra viktig at vi er påpasselig med å følge de smitterestriksjonene som gjelder. Noen ting vi skal passe litt ekstra på:- Bruk minst mulig tid på samlingsplass. Vi møter opp, løper og drar hjem.- Alle som ikke bor sammen SKAL holde 1-meters avstand til enhver tid. Dette gjør det vanskelig med tette veivalgsdiskusjoner i etterkant, men det må vi nesten klare oss uten. Det samme gjelder ute i skogen. Trekk deg unna posten om du har behov for å undre litt på veien videre.- Bruk hele startintervallet (en time). Alle kan ikke starte kl. 18!- Ta ekstra hensyn til løpsleder! Hold avstand ved registrering og lesing av brikke. – Sprit/vask hender før du drar ut i skogen og før du leser av brikken.- Samkjøring er lov, men det oppfordres til bruk av munnbind. Vel møtt til sesongstart!

Share