Turorientering – Stolpejakten – Terminlista – Fart-med-kart – 2022

Viktig informasjon om årets sesong!

Fart med kart 2022: klikk her.

Turorientering 2022:

Årets turorientering vil være klar for salg i mai. Konvoluttene selges på Shell Mørkved, Shell Stormyra, Esso Rønvikleira og Sport1 Stormyra. Ekstrarunden er også i salg fra mai. Postene er klare i marka fra ca 15.mai, postene på Ekstrarunden er klare fra ca 21.juni. Alle postene ermerket både med et postnummer (1,2,3 osv), en tallkode og en QR kode. Du velger selv om du vil registrere postene manuelt på registreringskortet, eller digitalt. For å registrere postene digitalt med QR koder, må du registrere en profil på https://turorientering.no/bodo/ Del gjerne bilder fra dine turer på Facebook, til glede og inspirasjon for andre. Inviter gjerne med en venn på tur. God tur!

Stolpejakten 2022:

Stolejakten er allerede i gang.

Følg med på facebooksiden til Stolpejakten i Bodø. Der vil du finne hvilke kart som er ative. Du kan finne «stolper» over hele landet, alt du trenger er å laste ned en app. Mer informasjon på Stolpejakten 2022.

Du kan gå eller sykle på stolpejakt i sentrum, på Hunstad/Mørkved, ved Saltstraumen og mange andre steder. Tilgangen til kart og stolper åpnes i appen. God stolpe- og poeng jakt!

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner i hele Norge. Stolpebesøk kan registreres på papir (etterhvert), nettsiden eller via appen vår. Det legges til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne. 

Viktig info om du er ny i klubben:

Hvordan bli medlem? — Påmelding til løp i Eventor.

Hvis du er ny i klubben, hva trenger du da? Her er en liten guide.

Terminlista 2022 (oversikt over løp i Bodø og Nordland 2022):

Utdrag fra terminliste. For full info, last ned excelfilen over.

Hvordan melde seg på? De erfarne av oss forhåndspåmelder oss via eventor, senest dagen før. Det letter arbeidet for arrangør og tidtaker. Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte. For helt nye, møt opp og meld deg på ved oppmøte. Etter hvert, hvis dette er noe for deg, så kan du også registrere deg på eventor.

Resultater legges forløpende ut her.

.Oppdateres april 2022. Fjoråtrets terminliste ligger foreløpig under.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.