Saltenkarusell 14-2020 Nordvika

Åge Mohus ønsker velkommen til o-løp i Nordvika 1.september.

Her er en liten PM for Saltenkarusell 14:

Oppmøte og parkering ved Skytterbanen i Nordvika, ca 1 km fra kryss riksvei 80 mot Bringsli. Start for alle løyper ca 800 m fra parkering. Terrenget varierer fra vegetasjonstett kalkmark (med mange hull og groper) til forholdsvis åpen furuskog med myrer og blåbærlyng. Kartet er fra 1994 og er litt unøyaktig mht. nye hytter/hus og stier. Noe er forsøkt inntegnet med litt varierende presisjon. Merk dere at private hageområder kan være noe større enn de som er olivengrønne på dette kartet. Vel møtt til spennende o-terreng, som har vært lite benyttet de siste 10-15 årene!

Legg merke til litt lengre løypelengder:

N 1,5 – C 2,5 – B 4 – A 5 – A 7,5 km.

Hilsen Åge 

HUSK PÅMELDING I EVENTOR

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.