Saltenkarusell nr 6-2020 Heggmoen 9.juni

Etter en lang KM-helg er det klart for årets sjette karuselløp, også denne gangen i Heggmoen.

Jan Prytz er løypelegger og melder om flotte løpsforhold. Parkering og samlingsplass er i Heggmoen, den store parkeringsplassen ved grillhyttene og badeplassen. Derfra er det et stykke å gå til start (i alle fall 15 minutter). Det kan vi kanskje være glad for, siden starten da kommer litt opp i terrenget. Og det benyttes visst terreng som ikke har vært brukt så veldig mye de siste årene.

Vanlige løypelenger, påmelding i eventor. Det er viktig at flest mulig melder seg på i eventor slik at arrangør får god kontroll på antall kart som trengs, og at de som lager resultatlistene etter løpet får en mye enklere jobb.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.