Dugnad NNM på ski 20.-22. mars

NNM på ski - Bodø 2015

NNM på ski – Bodø 2015

NNM på ski arrangeres i Bodø 20.-22.mars. Som dere kunne lese i adventskalenderen er det inngått et stort samarbeid mellom flere klubber for deling av dugnadstimer. Dette gjør at B&OI orientering må stille med flere frivillige under NNM på ski.

Flere av våre medlemmer er allerede opptatt med arrangementet siden de også er medlemer av arrangørklubben, så det er nødvendig at flere av «oss andre» melder seg frivillige. Undertegnede har allerede gjort seg tilgjengelig alle tre dagene i speakerbua, og oppfordrer alle andre til å være aktive med å melde seg som frivillige til det som passer dere best.

Send en mail til Asgeir Jordbru (jordbru@gmail.com), eller sms 934 26 200, innen 1. mars om hvilken oppgave du kan bidra med.

Les mer her om arrangementet og oppgavene som det trengs mannskaper på: Dugnad ski-NNM 20-22. mars 2015.

Hjemmesiden til NNM.

 

Share