Saltenkarusell 5-2018: Bueskytterbanen

Årets femte Saltenkarusell arrangeres tirsdag 5.juni fra Bueskytterbanen, ikke langt unna Arlia.

Start fra 18:00.

HUSK FORHÅNDSPÅMELDING

Marit Wenseth Kure skriver:

Nå er løypene klare for Saltenkarusell 5 fra Bueskytebanen på tirsdag. Dette blir veldig bra trening for de som skal på KM neste helg, så møt opp! Løypelengdene er: A 5,8km, A 4,1km, B 2,8km, C 1,7 km og N 1,5km. Noen av løypene ble litt kortere enn planlagt for å unngå å skremme opp ei rypemor som ruger på egg. Ellers er det registrert mye elgtråkk i terrenget, men ikke en eneste elg.

Samlingsplass blir på Bueskytebanen. Det er få parkeringsplasser der, så jeg håper flere kan kjøre i lag, eller velge andre framkomstmidler enn bil. Det er òg mulig å parkere på noen småplasser før Bueskytebanen.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.