Saltenkarusell 13.juni: Heia (Soløyvannet)

«Fart med kart» fra 17:30, vårens siste.

Arena og målgang blir på den «nye» store grusparkeringa der Sandjordelva krysser veien. Løypelegger melder om strålende forhold i terrenget. Kort felles oppvarming før N-eller C-løypa. Saft, noe å bite i og belgiske-o-dueller etterpå!! Ta med sitteunderlag, skift og håndduk. C-løypa krysser elva. Kanskje flere vil bløtlegge o-tøyet/ kjøle seg ned i elva etterpå? Foreldre alltid velkomne – også til å løpe selv!

Oss andre (ikke «fart med kart»: start fra 18:00. Marte Fallbakken Berge skriver:

I morgen er det klart for nytt cupløp fra Heia! Arena og målgang blir på den store grusparkeringa der elva krysser veien (se eventor for bedre forklaring). Kan melde om strålende forhold i terrenget.
Løypetilbud med N, C, B, A4 og A6.
Alle løpere (unntak N-løypa) må krysse elva til siste post. Dette skal skje på anvist sted på kartet. Samme gjelder C-løypa på strekket 3-4 (her vil det også ligge tau). Det er ikke mye vann i elva, men stedvis høy strømføring.

Håper å se flest mulig på løp i morgen! Forhåndspåmelding på eventor i løpet av mandagskvelden.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.