Saltenkarusell Hellevik skole 13.september

Da er det klart for nytt saltenkaruselløp. Samlingsplass Hellevik skole!

Vi får testet NM-løyper. Det er meldt 15 grader og lettskyet. Nyyyydelig vær.

Det hadde vært artig om vi kunne mobilisere flest mulig store og små (B&OIere, SISO, TIL, VIL) til å komme til Hellevik – slik at vi fikk testa ut publikumskollen sjøl, tatt «etter_NM_bilde» & spist kake! (Elisabet vil gjerne vite om noen tar med). Folk tar selv med kaffe, saft og sitteunderlag.

Folk bør være på arena og få meldt seg på osv i god tid før kl.18 og være klar på start litt før kl.18. (Det er ca 1800m å gå til start)
Det konkurreres i følgende løyper:
4.7km: (D21 fra NM)
4.0km: (H17-18 fra NM)
3.3km: (D19-20 fra NM)
N (ca 1 km) og C ( ca 1,8 km), begge med start fra samlingsplass på skolen.
Da skulle det være mulig for de som har løpt før som deltaker i NM eller publikumsløpet å prøve seg en gang til i en annen løype. Det blir fort skjømt i skogen og viktig at det ikke velges for lange løyper. Velg løype slik at dere tror dere vil klare å være i mål senest kl. 19.15.
dsc_0114
Share