Møte i NM-komiteen

I går søndag 14.februar møttes hovedkomiteen for NM-uka 2016. Vi satser å møtes en gang i måneden framover, og håper også å være litt mer synlige enn vi har vært fram til nå.

Det er et svært kompleks arrangement som krever det beste av oss, og mye avhenger av god planlegging. Vi vil i tiden framover prioritere å få fylt ut listene hvem som skal jobbe hvor (dugnadsoversikt). Alle må regne med å få tildelt oppgaver. Er det noen med helt spesielle ønsker å så ta gjerne kontakt med løpsleder Lars Reitan eller NM-koordinator Torkel Irgens.

2016-02-15_bodovgNM-komiteens hovedgrupper er løpsleder, kart/løyper, arena, PR/markedsføring, permiering/bankett, løpskontor, økonomi, parkering/transport samt kafe. Det er kun sistnevnte som foreløpig ikke er helt besatt.

I går var vi blant annet på befaring på Bodø videregåenes flotte, nye kantine, hvor vi planlegger å holde banketten.

Neste møte er søndag 13.mars.

NM-ukas hjemmeside: https://onm2016.wordpress.com/

 

Share