Saltenkarusell på Festvåg 1.september (start fra 17:30)

Skrevet av Amund Bø Kongsbakk

SALTENKARUSELL Festvåg 01.09.2015 KL. 17.30 <– OBS! OBS!

Hei og velkommen til årets siste ordinære Saltenkarusell på Festvåg. Ønsker du å pynte på PRIen eller å bomme deg til et kjempeutgangspunkt på klubbmesterskapet er dette siste sjanse før Anders setter seg ned for å knuse tall.

Vi ønsker flest mulig deltakere på løp etter KM og legger derfor opp til o-teknikerens store kjærlighet, mellomdistansen! Fokus på o-tekniske nøtter, ikke så tøffe løyper fysisk med små unntak. Løypelengder blir som følgende:

A-løype: 4250 meter, 17 poster (stipulert vinnertid 30 min??)
B-løype: 3170 meter, 11 poster
C-løype: 1840 meter, 6 poster
N-løype: 1400 meter, 5 poster

Løypelegger har løpt utallige treningsturer i terrenget på Festvåg og kan love meget flott terreng med nydelig lettløpt furuskog med innslag av bjørkepartier, skråliorientering og mer småkuperte områder med mye detaljer. Her gjelder det å holde et godt tak på kompasset!

2015-08_festvagPga ganske dårlig parkeringskapasitet i nærheten av arena (små parkeringslommer langs veien) oppfordrer vi så mange som mulig til å samkjøre. En større parkeringsplass finnes mot Mjelle (stor ring), men herfra er det et stykke å gå til start. For mer erfarne løpere kan dette anbefales som god oppvarming!

Vel møtt!

Amund

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.