Månedlige arkiver: mai 2018

Resultater Tomanns stafett 29.5

Dagens opplegg var en test på om vi kunne få til skikkelig tidtaking med etappetider. Opplegget fungerte, men vi hadde dessverre en liten periode hvor kontakt mellom MTR og PC datt ned, i tillegg hadde vi registrert inn feil brikkenr på en løper og en glemte å nulle brikken mellom to av etappene. Dette har medført litt ekstra puslearbeid på et par lag. Så Svein/Eivind og Dag/Jan, mulig det er små avvik i etappetider hos dere.

Her er PDF resultatliste uten strekktider:  PDF

I tillegg er det strekktidsliste. Øverste del har alle løyper samlet, lenger ned kommer det lister pr løype.  Strekktider

Share

Verdens O-dag

Gode o-venner og gratulerer med dagen. I dag markeres verdens o-dag over hele verden. Slår vi sammen alle som deltok på løpet i går, alle som skal ut på tur-orientering i dag og de 175 elevene som er påmeldt til aktivitetsdag i Rensåsen i dag, så blir dette en veldig bra gjeng som deltar i Bodø.

Hvis noen flere av dere har lyst og noe tid i dag, så bli gjerne med. Vi rigger fra kl 1000, elevene kommer puljevis fra kl 1100.

https://bodonu.no/bodo-lopere-vil-bidra-til-verdensrekord/18.05-08:27

Share

Resultater/Strekktider Saltenkarusell 4 – Mørkvedbukta 22 mai 2018

Da postene med kode 46 og 47 ble fjernet av grunneier under løpet, blir løypene A og B annullert. Strekktidene for disse løypene ligger i resultatlista, men den er ikke rangert og det er heller ikke kjørt disksjekk. Strekktidene blir lastet opp i WinSplits slik at Martin kan kjøre analyser på dem.

N-løypa var ikke berørt av posttyveriet, og begge løperne i C-løypa hadde passert 6. post (postkode 47) før det var for sent. Resultatene i N og C-løypa er offisielle og også lastet opp i Eventor.

 

Oppdaterte resultater/strekktider fra gårdagens løp finnes her: Resultater

Share

Saltenkarusell 4-2018: Mørkvedbukta 22.mai

Martin Hoset skriver;

Saltenkarusell 4 Mørkvedbukta, tirsdag 22. mai.

Arena er gressletten i skogen 200m sørvest for parkeringen. Start mellom 1800-1900. Det tilbys A (4,5km), B (2,6km), C (2,2km) og N (1,2 km). I tillegg er det FMK-opplegg for de yngste.

For de som vil ha en ekstra teknisk utfordring finnes også A-løypa som kurvekart. Vi har 2 ekstra kopier av denne hvis noen er interessert.

Husk at hagegrønt og prikkete jorder er forbudte områder. Dette er også til en viss grad markert i kartet.

Påmelding i eventor innen mandag kl 2200. Eller på arena.

Share

17.mai og Borgertoget

Vi, store og små, ungdommer og voksne medlemmer, må og skal være synlige i årets Borgertoget på 17.mai.

Foreslår at banneret «Orientering på 1-2-3» blir i front og FMK-gruppa sørger for det. Alle vi andre kan stille med flagg, grønn kvist som vi pynter med o-flagg som vi tar med fra bua.
Sammen med bunader, klubbjakke og festklær, vil det bli flott!

B&OI orientering er tildelt plass 21, bak Bodø kulturskole og foran Røde Kors.
Frammøte Bankgata kunstgressbane kl 1530, avmarsj kl 16.

Share