Turorientering

Bli kjent i Bodømarka

TURORIENTERING I BODØ

TURORIENTERING I BODØ

Bodø & Omegn IF Orientering arrangerer turorientering hvert år. Til sammen over 60 orienteringsposter settes ut i bynært terreng, og opptil 3000 Bodøværinger deltar hvert år.

Turo-poser med kart selges på utvalgte bensinstasjoner og sportsbutikker: Esso Rønvikleira, Shell Stormyra, Shell Mørkved, Sport 1 på Stormyra og Norges Sport Glasshuset. Bedrifter kan kjøpe turorienteringsposer til rabatert pris. (Send e-mail til bodoturo@gmail.com for forespørsel om dette).

Fra og med sesongen 2018 kan du også kjøpe og laste ned enkelt-kart, eventuelt hele turo-pakken på nettstedet «Turorientering.no».

Kjøper du turo-posen følger det med klippekort for registrering av postene du har vært på. Alternativt kan du registrere deg på nettstedet «Turorientering.no» og registrere postene selv med en tresifret kode du finner på postene.  Du kan også laste ned en APP som heter turorientering og registrere deg der.

Kartet med Ekstrarunden ligger ikke i den ordinære turorienteringskonvolutten, men kan kjøpes separat på våre utsalgssteder.

Turorientering er et av de store trimtiltakene i Bodø og en fantastisk måte å bli kjent med bymarka på. Turorientering er svært familievennlig. I tillegg er det bra for både helse og trivsel, og du lærer kart og kompass.

Salget av poser starter i begynnelsen av mai. Følg med i media.

 

 

 

Share