Mobilvennlig nettside

Websjefen har den siste tiden prøvd å gjøre nettsiden bedre tilpasset mobiltelefoner og nettbrett. Vi benytter et såkalt «responsive design» som gjør at nettsiden automatisk skjønner hvor du surfer fra, og gjør de nødvendige tilpasningene. Dette skjedde ikke på den gamle nettsiden.

Menylinje

Menylinje

Det ligger mye arbeid i små detaljer, og jeg har ikke fått til å gjøre alt perfekt. Sidekolonnen med kalender, fb- og insta-feed m.m. kommer nederst når du bruker mobiltelefonen. I tillegg vises ikke den nederste menyen med «resultater – rekrutter – turorientering» skikkelig fra håndholdte enheter. Denne menyen er derfor lagt til i sidekolonnen slik at du kommer til disse viktige sidene også når du surfer med mobilen. Se rød ring i bilde til høyre, slik den vises på nettsiden. På mobilen kommer denne nesten helt nederst.

Det er også laget noen snarveier (resultater og turorientering) under «Forsiden».

Noen vil nok fremdeles oppleve uhensiktsmessig oppsett også ved bruk av PC. Jeg har prøvd å tilpasse nettsiden slik at det ser ok ut for de fleste skjerminnstillinger. Men meld fra om dere opplever at noe er galt med visningen av nettsiden.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.