Saltenkarusell: Valnesfjord 28.juni

Da er det klart for Saltenkarusell i Valnesfjord på tirsdag. Løypelengder blir 6,7 km og 5 km for A-løypene, 3,1 km for B-løypa, 1,8 km for C-løypa og 1,2 km for N-løypa.

Ganske lettløpt med åpne myrer kombinert med litt granskog og blandingsskog. Har forsøkt å unngå områder med mye gress.

Løpet vil gå i Håla (Vestvatnli), det blir merket fra RV80 i Nordvika (følg skilting til Jordbru, derfra skilting til Vestvatnli). Parkering på skiltet plass rett over brua i Håla. Det er også mulig å parkere på p-plassen litt lengre inn langs veien. Fra parkering blir det ca. 500m å gå langs sti (se kart). Det er meldt varmt vær så husk å fyll på med godt med drikke før start. Husk påmelding i eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16648

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.