KM i Kabelvåg 26.-27.juni 2021

Klubben satser på at en stor tropp drar, og det er gledelig at flere har meldt fram om deltakelse.

Vi satser på felles overnatting,enten på Sandvika hytte og camping eller Kabelvåg vandrehjem (folkehøgskole). Av hensyn til bestilling av overnatting så ønsker vi snarlig tilbakemelding fra de som vil delta og som ikke allerede har gitt tilbakemelding via FB.

Klubben vil dekke reise og overnatting lørdag/søndag, basert på reise i fulle biler. Det er mulig å ta første ferje til Moskenes på lørdag og rekke løpet kl 14, men det kan også være noen som vil dra på fredag, event være til mandag, og betale ekstra overnatting selv.

Ber derfor om at de som ennå ikke har meldt fra, men som er bestemt på å reise, sender en snarlig epost eller sms.

Share

Comments are closed.