Turorientering – Stolpejakten – Terminlista

Festet innlegg med viktig informasjon vår-sommer-høst 2021

Turorientering 2021

Årets turorientering er klar for salg. I år feirer vi 50 års-jubileum, takket være alle dere som er ivrige turorienterere i Bodø. Konvoluttene selges på Shell Mørkved, Shell Stormyra, Esso Rønvikleira og Sport1 Stormyra. Ekstrarunden er også i salg. Postene er klare i marka fra 15.mai, postene på Ekstrarunden er klare fra 21.juni. Fra i år er alle postene merket både med et postnummer (1,2,3 osv), en tallkode og en QR kode. Du velger selv om du vil registrere postene manuelt på registreringskortet, eller digitalt. For å registrere postene digitalt med QR koder, må du registrere en profil på https://turorientering.no/bodo/ Del gjerne bilder fra dine turer på Facebook, til glede og inspirasjon for andre. Inviter gjerne med en venn på tur. God tur!

Stolpejakten 2021

Stolejakten er allerede i gang.

Følg med på facebooksiden til Stolpejakten i Bodø. Du kan finne «stolper» over hele landet, alt du trenger er å laste ned en app. Mer informasjon på Stolpejakten 2021.

Oppdatert 2.april. Nå er alt klart til å gå eller sykle på stolpejakt i sentrum, på Hunstad/Mørkved og ved Saltstraumen. Tilgangen til kart og stolper er åpnet i appen i dag. Etter påske kommet det tilbud i Rønvik og på Fauske. Stolpejakten-appen benyttes til å laste ned kart, men papirutgaven av kartbrosjyren er tilgjengelig fra postkasser ved B&OIs klubbhus i Tennisveien og ved Bua i Hammarlia. God stolpe- og poeng jakt! HUSK Å FØLGE GJELDENDE SMITTEVERNREGLER.

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner i hele Norge. Stolpebesøk kan registreres på papir (etterhvert), nettsiden eller via appen vår. Det legges til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne. 

Terminlista 2021 (oversikt over løp i Bodø 2021)

Hvordan melde seg på? De erfarne av oss forhåndspåmelder oss via eventor, senest dagen før. Det letter arbeidet for arrangør og tidtaker. Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte. For helt nye, møt opp og meld deg på ved oppmøte. Etter hvert, hvis dette er noe for deg, så kan du også registrere deg på eventor.

Resultater legges forløpende ut her.

.Oppdatert 7.april 2021.

Terminliste 2021, oppdatert 7.april 2021. Se tabell under for løypelegger/løpsleder.
Terminliste oppdatert 7.april 2021.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.