Fortsatt mulighet for høstjakt på stolper

Stolpejakten 2020 i Bodø avsluttes etter 15.oktober. Oppslutningen i år har vært stor. Det er registrert nesten 6000 brukere som i gjennomsnitt har oppsøkt 30 stolper. I tilegg vet vi at mange skoler har benyttet tilbudet til uteaktiviteter.

Flott høstvær gjør det fortsatt trivelig å gå på stolpejakt i sentrum, på Mørkved, Løding på Tverlandet, i Løpsmarka/Bremens og på Kjerringøy. Gratis kartbrosjyrer kan hentes i Stormen bibliotek eller i postkassa ved B&OIs klubbhus i Tennisveien eller klubbens materiallager i Hammarlia. Kartbrosjyrer for Løpsmarka finnes på Extra butikken der. Alle kart er tilgjengelige via Stolpejakten appen.

Det er også mulighet til å kjøpe ekstra stolpejaktkart for Langåsen/Maskinisten og på Låter via Stolpejakten appen.

Alle som har oppsøkt minst 50 stolper og fått dette registrert, via Stolpejaktappen eller innsendt ark med registrerte stolpekoder innen 20.oktober til B&OI orientering, Postboks 251, 8001 Bodø, vil være med i trekning av premier dersom deltakeravgift på kr 100 er innbetalt til kontonr 0530.41.86862 eller via Vipps 24426 merket «Stolpejakten 2020». Premiene vil trekkes innen fredag 6.november.

Per dags dato er det 38 som har besøkt alle 126 stolper, 107 har oppsøkt minst 100 stolper og 631 har klart minst 50 stolper.

Share

Comments are closed.