KLUBBMESTERSKAP 8.SEPTEMBER

Da er det klart for høstens vakreste eventyr: klubbmesterskapet. I år med en ny vri!

Oppdatert informasjon mandag:

Parkering nordvest for idrettsbanen, deretter ca 500 meter å gå til arena ( = mål). 200 meter å gå til start (rød tverrstrek på kartet).Oppvarmingsområde er mellom arena og start.

Torkel Irgens, løypelegger, skriver: «Alle kan vinne løpet» nærmer seg, husk påmelding i kveld. Dette er et av årets artigste løp. Terrenget er nydelig, vakkert og variert. Løypelegger er Håvard Wedege og undertegnede. C og N løype, i tillegg til «alle kan vinne» løypa. Arena blir ved gapahuken like innenfor den gamle idrettsbanen. Her kan dere legge skiftetøy tørt under tak. For å komme til arena: Følg den nordlige kanten av idrettsbanen fra p-plass, og følg videre stien til venstre i enden av banen. Over en bro, og ta så til høyre i stikrysset på turstien. For å komme til parkering: ta av rundkjøringen på Tverlandet ved den nye Coop Ekstra. Følg veien høyre, forbi Løding skole (bak Coop) og videre gjennom Kringla boligfelt. Kjør under jernbanen, og ta til høyre like etter passering av jernbanen. Parkering ved klubbhuset ved idrettsbanen.Vi sees.

Anders Kure, biologisk kalkulator, skriver: O-rakelet har ved hjelp av en kopp varm kakao og excel funnet fram til den hemmelige idealtiden dere bør etterstrebe å treffe i mål for å bli klubbmester. Vi kan røpe at den er et tilfeldig sted mellom 18:20 og 18:40 (som vanlig i prio-løpene). Første starttid (PRI-indeks 220) blir noen minutter før 17:30, mens de sist startende kanskje må vente til over 18:00. Løypa er kort i år, ca 2,9 km. Moderat stigning (ca 40 m / km). Variert løpbarhet, men en god del er lettløpt. Da må du bare bestemme deg for hvilken indeks du satser på i morgen, og eventuelt legge en strategi for å treffe den. «Kjenn deg selv» er mottoet fra Delfi. Du kan bestemme deg i morgen, der og da. Du kan for så vidt starte når som helst, og ikke bare på runde 5er-indekser. PREMIER: klubbmesterskaphåndkle til best kjenn-deg-selver, liten ekstrapremie til beste kjenn-deg-selver som ikke er B&OI-medlem, og trøstepremie til den som spurter aller først i mål (å komme først i mål blir man neppe klubbmester på). Og en sjokolade til den som kommer aller sist i mål. Det er også C- og N-løyper.

Gammel info:

Klubbmesterskapet 8.september: utførlig informasjon er lagt på hjemmesida til klubben (under Arkiv – Klubbmesterskap), https://bodo-orientering.no/?page_id=1299. Der er generell informasjon, beskrivelse av hvordan du anslår din egen PRI-indeks, og en del detaljer og historie (og alle de gamle prio-løypene til å mimre over). Du kan få oversikt over dine historiske indekser ved å kontakte meg (Anders Kure). Årets løp går fra idrettsbanen på Tverlandet. Det er selvfølgelig også åpent for ikke-medlemmer, men bare B&OIere kan vinne klubbmesterskapspremien.

Share