Saltensprinten 3-2018: Bodøsjøen

Tirsdag 18.september er det klart for årets tredje sprint. Start fra Bodøsjøen skole klokken 17:30.

Parkering på skolens parkeringsplass slik angitt. Oppvarming innenfor den blå ringen. Løp under veien i tunellen for å komme på den andre siden.

Samlingsplass flyttet fra friluftsmuseumet til Bodøsjøen skole. Parker ved angitt sted (P). Pass på at du ikke varmer opp på skolens område da løypene både går her og i skogen. Det er glatt i skogen, så det anbefales o-sko.

Løypene er korte: A 1.6 km, C 1.0 km og N 0.6 km. Start fra 17:30 til 18:30.

Husk forhåndspåmelding via eventor.

Skogsområdene rundt skolen og barnehagene brukes mye, og det kan forekomme stier og tråkk som ikke er tegnet inn på kartet. Vi har forsøkt å markere noen av de tydeligste nye stiene som kommer i «konflikt» med A-løypa. Kommer du helt ut av kurs kan det hende at du møter på stier som ikke finnes på kartet.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.