Klubbmesterskap/PRIO

Velkommen til årets store høydepunkt 11.september.

Det ene høydepunktet avløser det neste i høst! Tirsdag 11. september er det prioløp med klubbmesterskap for B&OI. Kun en løype og klasse for alle mellom 13 og 90. Omvendt jaktstart basert på resultatene tidligere i år. Førstemann i mål vinner («alle-kan-vinne-løpet»). Parkering i Maskinisten, arena 1200 meter oppover mot Keiservarden. Startliste er lagt ved under!

Løypa er 3.1 km.

Det tilbys også N- og C-løype.

Husk at det er ca 15 minutters oppovergange fra parkeringsplassen til arena/start. Spennende å se om jeg (Anders Kure) treffer med tidene. En god del stigning i løypa, men også lettløpte partier. Innkomsten er beregnet til kl 18:30. Værmeldinga er god!

Oppdatert med PM: PM om dagens prioløp. Målestokk, startpost, påbudt merka løype fra siste post, macr-o-post:Målestokk 1 : 7500. Det er startpost. Både tidsstart og startpost er merket med trekanter på kartet. Det er merka løype fra siste post til mål. Det er påbudt å følge den. Det er en MACR-O-POST i løypas siste del for å motvirke uselvstendig orientering og skjerpe dramatikken når dere blir slitne. Dvs: Du får ikke oppgitt postkoden (der står «x» i postbeskrivelsen) på den. Det er flere poster på samme type terrengdetalj i nærheten av hverandre, du skal stemple på den som er inntegnet på DITT kart. Du blir ikke diskvalifisert ved feilstempling(er), men får tidstillegg. Årets regler er: stempler du på en av postene, og det er feil, får du 90 sekunders tillegg. Stempler du på 1 gal, pluss den riktige, får du bare 30 sekunders tillegg (altså en «angremulighet» i år). Stempler du på 2 gale, eller 3 poster, får du 90 sekunders tillegg.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.