Resultater Saltenkarusell 6 – Nordvika

Regnværet gav seg i god tid før løpet og sola kom fram, så det var flott å være o-løper i går. Dessverre var post med kode 42 plassert feil med ca 80-90 meter. Denne var 2.post i både B og A løypa. Så begge disse løypene må anses som annullert.  Resultater legges derfor ikke ut i Eventor. For at vi allikevel skal ha noen strekktider å kose oss med, så ligger disse løypne inne i strekktidslista som legges ut her på hjemmesiden., Både de som valgte å løpe videre og de som leita til de fant posten er med uten at det står disk.

Håper alle på tross av feilen kosa seg i skogen, det gjorde i alle fall jeg.   Så nå må dere spisse formen til neste tirsdag, da skal det avgjøres hvem som blir årets klubbmester i PRIO løpet på Heggmoen.

Saltenkarusell_6_-_2016_Nordvika_Strekk

Share