Månedlige arkiver: oktober 2020

Siste terminfestet natt oløp

Tirsdag 27.10. kl 1930 er det fellesstart, enmannsstafett med to etapper, natt og forhåpentligvis mange som starter ved Breivad på Soløyvannsveien, der det en gang (fra 1909 til 1980) stod en kraftstasjon.

Det kommer til å bli gøy; A-løypa består at 2 runder (etapper) på ca 2 km, mens C-løypa har 2×1,3km.

Tett med poster. Det blir som å springe i et juletre med mange julelys, så denne ganger vil det bli trukket ut en (jule)gavepremie blant alle som stiller opp.

Yr.no lover +5 °C og antakelig er snø-/isføret borte, men for sikkerhetsskyld anbefales piggsko.

Det er foretatt noe skogryddig på østsiden av lysløypa der det svinger på kartet. Alle vil passere dette området. Likeså er det en veibom like før mål som kan være nede.

HUSK Å MELDE DEG PÅ I EVENTOR

(For de historieinteresserte så kan det nevnes at Bodøs første kraftverk var i Maskinisten. Det ble forsynt med vann fra Vågøyvatnet og kom i drift fra 1902. Og både Vågøyvatnet og Maskinisten er kjente oløpsområder.)

Share

Stolpene tas nå inn, husk mulighet for å delta i premietrekning

IMG_20201019_123917_resized_20201019_101842355.jpg

Vi har startet med inntaking av stolper, og snart kan du som klarte minst 50 stolper delta i premietrekning

Stolpene i Løpsmarka og på Bremnes ble tatt inn i dag hvor det var flott og klart vær. Det er i år registrert nesten 6000 deltakere, av disse er det over 650 som har besøkt minst 50 stolper og alle disse vil derfor kunne være med i trekningen av premier hvis de har betalt en deltakeravgift på kr 100
Enten direkte til klubbens kontonr 0530.41.86862 eller via VIPPS 24426 merket «Stolpejakten», senest innen 1,november. Premiene vil deles ut fredag 6.nov.
Klubben jobber også med å tilby Stolpejakt-turer i november og desember, nærmere info vil komme

Share

Stolpejaktløp

Marit Wenseth Kure har følgende info om løpet 20.10.2020:

Tirsdag 20.10 er det klart for årets Stolpejaktløp i Bodø sentrum. Hvem kan samle flest stolper på 30 minutter?

Sted: Oppmøte i Solparken (sør for Rådhuset). Dette er merket som forbudt område på kartet, men det ser vi bort i fra siden parken er ferdig.

Tid: Det blir felles info 19:20, utdeling av kart 19:25 og fellesstart 19:30.

Klasser: I år blir det to klasser på stolpejaktløpet. En løpeklasse og en sykkelklasse. Reglene for løpet er de samme uansett om du velger å løpe eller å sykle.

Regler: Målet med løpet er å samle flest stolper på 30 minutter. Man får 2 poeng for hver stolpe man registrerer og 1 minuspoeng per påbegynte minutt over 30 minutter. Det blir manuell tidtagning så dere trenger ikke EKT. Ved likt antall stolper er det raskest tid som gjelder.

Ta med:
– Oppladet mobil med Stolpejakt-app og innlogget bruker
– Blyant og papir for å skrive koder (reserveløsning)
– Hodelykt
– Refleksvest
– Klokke (lurt for å følge med på tida)
Det er ikke noe problem om man har tatt stolpene før. De kan registreres flere ganger i appen og man kan få opp tidspunkt ved å sjekke «innstillinger->besøkshistorikk»

Bli med, dette blir gøy!

Påmelding ligger i eventor. Alle melder seg på i samme klasse, og så kan dere si fra ved start om dere vil sykle eller løpe.

Share

Vi nærmer oss o-løp sesongslutt

Men fortsatt muligheter for å delta på lokale løp som starter kl 1930:

Tirsdag 13.10. er det nattoløp ved Skihytta.

Tirsdag 20.10. avholdes Stolpeløpet, med start i Solparken og hvor en skal oppsøke flest mulig stolper i løpet av 30 minutt.

Tirsdag 27.10.blir det «enmanns natt-o-stafett» med start ved Breivad (Soløyvannveien).

Og lørdag 24.10. blir det KICK OFF for de mellom 13-21 år, med trening, lunsj og prat for å planlegge felles orienteringsaktiviteter videre. Mer info om tid og sted vil komme.

Share

Nattløp 3 – Skihytta

Velkommen til årets tredje nattløp 13.oktober.

Lars Petter Rekkedal, løypelegger, kommer med følgende informasjon:

Da er det gjort klart til tirsdagens nattløp. Åpent og stort sett lettløpt terreng. Reflekspostene henger godt synlig (i hvert fall på dagtid). Langløypa går helt bort der kartet er dårligere, men dette har mest å si for de som bommer. Det er derfor en fordel å se på bildet med kartendringer før start. 🙂 Vel møtt! Start og mål oppe ved skihytta, bare parker nede ved veien.

C-løypa er 1.9 km

A-løypa er 3.5 km

Start fra 19:30.

HUSK PÅMELDING!

Share