Månedlige arkiver: september 2019

Saltensprinten 24.09.2019 – Grønnåsen skole

Skrevet av Øyvind Olsen

Hei alle sammen! Førstkommende tirsdag arrangeres årets siste tirsdagsløp i dagslys!


Løpet er en gatesprint og går på kartet Grønnåsen Skole. Arena og parkering er ved skolen. Løpet går for det meste på asfalt og grus. Normale joggesko er anbefalt skotøy.


Start 17:30


Følgende tre løyper tilbys; N-løype (1,2 km luftlinje), C-løype (1,5 km luftlinje) og A-løype (2,5 km luftlinje). Start og mål er i umiddelbar nærhet til skolen. Oppvarming skal foregå langs Prestmarkveien. A-løypen har startpost ca. 50 meter fra tidsstart.


Målestokk for alle løyper er 1:3000.


For å overholde «fair-play» ønsker jeg å oppfordre alle som ankommer til fots eller sykler til løpet om å benytte seg av Prestmarkveien og eventuelt Soløyvannsveien på tur til løpet. Resten av terrenget er i bruk.
Husk forhåndspåmelding!: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11531

Ses på tirsdag!

Share

Saltendilten 1970

I 1970 ble en prøveversjon av Saltendilten arrangert. 1971 var første offisielle dilt. Neste år, i 2020, er det derfor 50 års-jubileum.

Per Rekkedal har sendt noen bilder fra minneboken sin. 11. oktober 1970. Prøve-Saltendilt. Fra Hopen til Maskinisten. Lengde ca 24 km.

En nokså kald dag hvor det lønte seg å løpe fort.

På bildet kan du se Per sin bror Svein med Grenobellue og Knut Rindal (NRK-fotograf). Det var disse to ungguttene på 17 og 19 år som la den første Saltendilten i 1970. Kåre Heggland (trønder) var kontrollør.

Share

Resultater Saltensprinten 17.september

Flere løpere burde nok vært disket for å ha løpt over grønt område mellom post 7 og 8. Siden det er litt vanskelig å vite hvilke løpere som har gjort dette har jeg foreløpig ikke disket noen.

Eneste disk er Janne Nilsen, som stemplet på nullbukken i stedet for målbukken. Hun tok tiden selv (24:08).

Flotte løyper laget av Jesper Helliksrud som var løypelegger for første gang. Ellen Arntzen var løpsleder for første gang, men hadde full kontroll. Takk for et flott arrangement.

Share

Kompetansehelg 9.-10-nov. 2019 på Gardermoen

Styret ønsker at o-gruppa stiller med tre deltakere på denne kompetansehelga slik at vi kan få med oss alle parallellsesjoner. Vedlagte program beskriver innholdet som passer for unge og eldre, med fokus på rekruttering og o-løp for barn og unge, inkludering av nye grupper, trening og sprintorientering. Det vil også gå et Trener1 kurs samme helga. Interesserte medlemmer som kan tenkke seg å delta, gir styreleder en tilbakemelding innen 1.okt.

Share

Resultater PRIO/Klubbmesterskap 10.sept 2019

Erlend Holter Nilssen holdt unna og ble årets klubbmester.
Her legges ut resultatliste rangert på måltid. Dette som er den offisielle resultatlisten. I tillegg legges ut strekktidsliste som viser faktisk anvendt til til den enkelte samt resultater for N og C -løypa

Fornøyd klubbmester
Share